’t Anker 5

’t ANKER 5  ZWIJNDRECHT / ROUTE BESCHRIJVING:

    

 

 Aan ’t Anker 5 in Zwijndrecht is gevestigd:

Praktijk van fysiotherapie  en manuele therapie Van de  Snepscheut. 

Praktijk voor leerondersteuning Voor Anker.

Kinderergotherapie praktijk Hink Stap Sprong.

Fysiotherapie Van de Snepscheut:

Fysiotherapie Van de Snepscheut bundelt meerdere specialismen in één praktijk. De vier medewerkers Jos, Margo, Alice en Eline hebben ruime ervaring in zowel ‘gewone’ fysiotherapie, als manuele therapie en McKenzie therapie.

 

 Voor Anker

 

Voor Anker is een praktijk voor leerondersteuning waar zowel basisschoolkinderen als volwassenen privéles krijgen in Nederlands, spelling, lezen, rekenen en Engels. Voor Anker is de praktijk van Emi Benning-de Groot.                  

 Hink Stap Sprong            

Hink-Stap-Sprong is een kinderergotherapie praktijk met als werkgebied de Drechtsteden, Heerjansdam en Hendrik-Ido-Ambacht. Hink-Stap-Sprong biedt ergotherapie aan kinderen tussen de 0 en 16 jaar die de gewone dagelijkse handelingen niet meer naar wens kunnen uitvoeren. Hink-Stap-Sprong is de praktijk van Sanne Berkhout – de Jager. Zij werkt samen met  Josefien van den Berg.

Routebeschrijving

Er zijn twee plekken voor de ingang van de praktijk waar u maximaal 1 uur kunt parkeren. Vergeet hierbij niet uw parkeerschijf te gebruiken. Het parkeren bij Winkelcentrum Walburg is gratis. Vanaf de Rotterdamseweg gaat u het Groene Kruispad in, hierna eerste straat links af (Meepad) , vóór de ronde flat, u bent dan bij ’t Anker.

 

 

 

 Mocht u ’t Anker 5 niet kunnen vinden, bel ons !