Reacties kinderen

M.v.D. uit Hendrik-Ido-Ambacht ( groep 8 ) :

Het is heel fijn want ze helpt je graag met de dingen die je nog moeilijk vindt. Geef een onderwerp en na de volgende les weet je er alles over ! 🙂 Wat ook nog heel leuk is : tijdens de feestdagen maak je van die leuke spelletjes.

D.A. uit Zwijndrecht ( groep 8 ) :

Juf Emi geeft rustig uitleg, gaat niet te snel, luistert goed en helpt goed. Het heeft mij een zetje gegeven. De tips die je krijgt helpen echt zeker ! Je werkhouding gaat beter worden.

L.vd.M. uit Zwijndrecht ( groep 8 ) :

Het was heel gezellig en leerzaam. Het is handig om bij Voor Anker te komen als je dyslexie hebt, want juf Emi helpt daar heel goed mee.

J.S. uit Zwijndrecht ( groep 8 ) :

Aan het begin van de les mag je vertellen wat je hebt meegemaakt. Als je een grapje maakt dan gaat Emi erin mee. De les zelf is heel leerzaam. Op ’t einde doe je meestal een spelletje.

R.A. uit Hendrik-Ido-Ambacht ( inmiddels brugklas ) :

Voor Anker liet mij zien dat ik niet dom was en wel op mijn eigen manier kon leren.

M.vd.M.  uit Zwijndrecht ( groep 7 ) :

De lessen bij Voor Anker waren heel leuk. Ik heb geleerd om mijn grote schoolwerk in kleine stukjes op te splitsen. Waardoor ik nu mijn weektaak op school beter afkrijg. Emi was heel aardig en behulpzaam.

B.B. uit Hendrik-Ido-Ambacht ( groep 8 ) :

Ik vond het heel leuk want ze luistert altijd. Ook over dingen die zijn gebeurd op school of thuis. De lessen zijn ook leuk want je mag soms iets kiezen een tekst of spelletje. Ze focust heel goed op het vak dat je nodig hebt.

N.F. uit Zwijndrecht (groep 8):

Je hoeft niet meteen te werken, want je kunt eerst even kletsen. Je krijgt een cadeautje als je een paar keer huiswerk maakt. Je leert niet alleen maar je doet ook leerspelletjes. Je werkt soms ook op de computer. Het is leuk dat je ‘de vraag van de week’ krijgt. Je krijgt ook een snoepje en drinken tijdens de les. Het is niet saai.

Y.R. uit Zwijndrecht (groep 8):

Voor de beste bijles: ga naar Emi ! Interessante, leuke en leerzame lessen.

S.F. uit Zwijndrecht (groep 8):

Ik vond het hier super leuk en juf Emi legt het goed en duidelijk uit. Het leukste vond ik de Leeskrakers en de rest van de spellen. Maar de lessen waren ook heel leuk en als ik binnen kwam stond er altijd een kopje thee klaar met een snoepje. Ik mocht helpen met spellen te bedenken en verbeteren. 

H.B.Z. uit Zwijndrecht (groep 8):

De lessen hier zijn supergezellig en leerzaam. Als je iets niet snapt wordt het zó uitgelegd dat je het snel begrijpt en als je het dan nog niet begrijpt wil ze het nog een keer en nog een keer uitleggen.

 N.W. uit Zwijndrecht (groep 8):

De leerwijze is gewoon heel erg goed en ik heb heel veel geleerd !

E.B. uit Zwijndrecht (groep 8):

Juf Emi heeft mij heel goed geholpen met het rekenen en ik voel me nu een stuk zekerder over dat ik de som goed uitreken en dat ie ook goed is.

F.H. uit Zwijndrecht (groep 8):

Ik vond het leuke en leerzame lessen. Je leert nieuwe dingen waardoor je sommen makkelijker kunt uitrekenen. 

 

S.B. uit Zwijndrecht (groep 8):

Ik vond het fijn dat ik extra kon oefenen met rekenen waardoor het in de klas makkelijker ging.

I.B. uit Zwijndrecht (groep 8):

In het begin had ik er geen zin in, maar later werd het steeds leuker omdat ik zag dat ik vooruit ging met rekenen !

N.V. uit Zwijndrecht (groep 8):

Juf Emi is vriendelijk en serieus.Tijdens de les laat ze mij zelf kiezen: wordt het spelling of toch rekenen. Op de computer werken om begrijpend lezen te oefenen vond ik leerzaam. Ik heb heel veel geleerd en ben met rekenen in niveau erg omhoog gegaan.