Reacties ouders

F.A. uit Zwijndrecht ( dochter in groep 8 )

Mijn dochter had extra begeleiding nodig voor begrijpend lezen. Dankzij de bijlessen van Emi is zij hier sterk in verbeterd en heeft zij meer zelfvertrouwen gekregen. Emi hanteert een zeer goede en professionele aanpak en is altijd erg vriendelijk en geduldig. Emi kon ik ook om advies vragen over bepaalde schoolzaken. Ze nam hier dan ruim de tijd voor en gaf goed advies over hoe ik er het beste mee om kon gaan. Dit heb ik als heel prettig ervaren. Nogmaals dank voor alles !

D. vd. M. uit Zwijndrecht ( zoon in de brugklas ) :

Voor Anker heeft onze zoon geholpen door op een andere manier om te gaan met de lesstof dan op school. Waarbij Emi echt kijkt welke aanpak past bij het kind, denkt in mogelijkheden en is realistisch. Fijne professionele partij voor extra leerondersteuning.

D.S. uit Zwijndrecht  ( dochter in de brugklas ) :

Wij zijn heeeel erg tevreden over Voor Anker. Vanaf het eerste contact was alles duidelijk. Werd er goed gecommuniceerd met de ouders. Mijn dochter heeft grote stappen gemaakt door jou. En is met haar cijfers omhoog geschoten. Is steviger in d’r schoenen komen te staan en heeft een goede voorbereiding gekregen voor de middelbare school. Dus heel erg tevreden.

S.H. uit Zwijndrecht ( dochter in de brugklas ):

Hoe fijn is het om je kind te zien groeien in een vak waar ze de afgelopen periode steeds meer met tegenzin over praatte en steeds meer tegenop ging kijken. Vanaf groep 7 heeft juf Emi onze dochter bijles gegeven. Door de rustige uitleg, persoonlijke aanpak en het wederzijds vertrouwen in elkaar was er ruimte om eerst een paar stappen terug te doen. Om de basis te versterken en vervolgens grote sprongen vooruit te maken. Het zelfvertrouwen groeide en rekenen was opeens toch best een leuk vak. Door verschillende manieren van uitleg werd er gezocht naar wat voor haar prettig was. Ze heeft een hele fijne tijd gehad ! Het was wel even spannend om wiskunde aan te gaan op de middelbare school zonder het steuntje in de rug van juf Emi, maar ze is met een heel mooi rapport over naar de 2e.

M.P uit Ridderkerk ( zoon in groep 8 ):

Wij willen Emi bedanken voor haar persoonlijke, positieve aanpak en vooral voor haar geduld met onze zoon. De samenwerking tussen Emi en school is altijd goed en positief geweest. Het was een hele goede keuze om onze zoon op bijles bij Emi te doen.

M.A. uit Zwijndrecht ( dochter in groep 7, zoon in groep 4 ):

Zowel onze dochter als zoon hebben ondersteuning gehad bij ‘Voor Anker’. Emi geeft haar kennis op een bevlogen manier door aan de kinderen binnen hun eigen kunnen. Beiden hebben het altijd goed naar de zin gehad en het nooit ervaren als les. Dank voor de groei die beiden hebben doorgemaakt. 

Familie V. uit Zwijndrecht ( zoon in groep 8):

Wij vinden Emi zeer betrokken en geïnteresseerd in ons kind. (contact met school, verjaardag en hoe de musical verliep) Het contact via de app hebben wij als prettig ervaren. Een snel en kort communicatie middel. Bedankt voor alles. Mede door jouw inzet is de droom van onze zoon uitgekomen: VMBO-T Develsteincollege.

T.C. uit Dordrecht (zoon in groep 5):

Soms heeft een kind een steuntje in de rug nodig, wat extra aandacht bijvoorbeeld als het om rekenen gaat. Bij Emi Benning is mijn zoontje in goede handen. Hij krijgt er wekelijks privéles. En wat ook fijn is, is dat Emi contact met ons en met de school onderhoudt over zijn ontwikkeling en de stappen die hij maakt. Het onderwijs NU is zo anders dan in de tijd dat ik naar de basisschool ging. Als ouder kan je je kind niet altijd de hulp bieden die hij/zij nodig heeft. Samen met Emi en school kan het wel! Elke woensdag uit school picknicken we in de auto op weg naar Emi. Zonder protest en met een lach op z’n gezicht.

N.O. uit Dordrecht (zoon in speciaal basisonderwijs):

Bedankt.. Dat je onze zoon helpt met lezen wat hij moeilijk vindt. Dat je behulpzaam,begripvol en zeer betrokken bent met onze zoon.Door je vriendelijkheid en positief benaderen van onze zoon komt hij met veel plezier en meer zelfvertrouwen naar je toe.Wij als ouders zijn heel erg tevreden met Emi Benning en daarvoor zijn wij dankbaar hoe ze onze zoon hierin begeleidt.Het is een goede keuze om voor Emi Benning te kiezen zeker weten..

N.H. uit Zwijndrecht (dochter in groep 8):

Mijn dochter heeft bijles gekregen van “Voor Anker”. Zij heeft de lessen als leerzaam en leuk ervaren.    Ze heeft zelf aangegeven dat ze wel door wil gaan met de lessen omdat ze er toch veel aan heeft.
Als moeder vind ik mw. Benning professioneel en gedreven overkomen. Bedankt.

Familie v.D. uit Hendrik-Ido-Ambacht

(zoons in groep 2 en 4 ):

Wij hebben de Engelse lessen van Voor Anker voor onze zonen van 7 en 5, ter voorbereiding op onze verhuizing naar Australië, als zeer positief ervaren. Emi Benning is een zeer lieve en betrokken lerares, die niet alleen oog heeft voor het leeraspect, maar niet in de laatste plaats voor het karakter van het kind. Zij weet daar heel goed op in te springen en weet ook de lessen op de manier van leren van elk kind aan te passen. Voor onze kinderen was zij daarbij ook een soort vertrouwenspersoon die een luisterend oor had voor het emotionele aspect wat bij een verhuizing naar het buitenland om de hoek komt kijken. We hebben ervaren dat ze op een plezierige en afwisselende manier heel veel opgestoken hebben van de lessen en zeker een stevige basis hebben gekregen waar ze straks vol vertrouwen verder op kunnen bouwen. Wij raden  Voor Anker dan ook zonder twijfel aan!

C.V. uit Zwijndrecht (dochter in groep 8):

We wisten al langer dat spelling het zwakke punt was van onze dochter Fleur. In groep 8 hebben we besloten te kijken of haar spelling toch iets verbeterd kon worden middels bijles.Emi Benning maakte eerst een inventarisatie van de spellingproblemen en daarna een gedegen plan van aanpak.En toen aan de slag (steeds in overleg en terugkoppelend met de juf van de basisschool).Door Emi haar persoonlijke, positieve, kindvriendelijke en intensieve aanpak kreeg onze dochter al snel meer zelfvertrouwen en ging het spellen en de kennis van de spellingregels met sprongen vooruit.We zijn heel blij dat we voor bijles bij Emi Benning gekozen hebben.Onze dochter is in korte tijd van een slechte speller een boven gemiddelde speller geworden. Iets waar ze nu ze op de Middelbare school zit,ook bij de vreemde talen, veel profijt van heeft.

E.M. uit Zwijndrecht (dochter in groep 4):

Mijn dochter had moeite met lezen en rekenen, via school heb ik een folder gekregen van ‘Voor Anker’. Mijn dochter was en is nog steeds zeer enthousiast als ze naar de bijles gaat, door de zeer goede lesgeving is zij in korte tijd met sprongen vooruitgegaan waardoor zij nu veel meer zelfvertrouwen heeft. Ik ben juf Emi heel erg dankbaar voor haar betrokkenheid en haar vriendelijkheid naar mijn dochter toe. Maar ik ben er zeker van dat zij heel lief is tegenover al haar leerlingen.

P.K. uit Zwijndrecht (dochter in groep 6) :

“Mijn dochter had moeite met spelling. Via een familielid zijn we in contact gekomen met Voor Anker. Mijn dochter gaat met heel veel plezier naar Emi Benning en is echt met sprongen vooruit gegaan. Het geeft mijn dochter rust  van binnen en ze heeft meer plezier in lezen en schrijven. We zijn superblij met Voor Anker en Emi die de lessen met heel veel plezier geeft.”

C. van G. uit Hendrik-Ido-Ambacht:

“Elke week stond ik weer versteld van de hoeveelheid verschillende materialen en lesvormen die ik aangeboden kreeg. Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren omdat Emi Benning erg vriendelijk, enthousiast, geduldig en loyaal is. Ik voelde me dan ook vanaf het eerste moment op mijn gemak en had echt het gevoel dat al het lesmateriaal speciaal voor mij op maat was gemaakt. Ik heb in drie maanden veel van haar geleerd en kan het geleerde gebruiken om mijn beroep beter uit te oefenen. Het was een goede keus om Voor Anker te kiezen.”

W. van D. uit Hendrik-Ido-Ambacht:

“Emi Benning heeft zeer veel plezier in het geven van les en is zeer gedreven. Ik heb er erg veel aan gehad om privéles op maat bij Voor Anker te volgen. Van tevoren hebben we samen doorgenomen wat ik verwacht van haar lessen en wat ik zou willen behandelen. De lessen waren precies op maat aangepast aan mijn situatie en wensen en ik heb er dan ook veel aan gehad. In de toekomst hoop ik zeker nog wat lessen te gaan volgen.”

T.L. uit Zwijndrecht (zoon in groep 8):

Mijn zoon heeft moeite met spelling en begrijpend lezen. Via een kennis zijn we in contact gekomen met Voor Anker. We zijn nog niet zo lang bezig maar zien al vooruitgang met spelling. Fijn is ook de samenwerking tussen Emi en de leerkracht van mijn zoon. Zo sluit wat hij leert op bijles goed aan met de lesstof op school. En dat geeft hem meer zelfvertrouwen. Emi is een rustige en vriendelijke docent die zichtbaar met veel plezier en betrokkenheid les geeft.

I.van L. uit Hendrik-Ido-Ambacht (dochter in groep 7):

In groep 5 is onze dochter een half jaar achter geraakt met rekenen. Dankzij Emi heeft ze zich het automatiseren eigen gemaakt en meer zelfvertrouwen gekregen in het berekenen van de sommen. Afgelopen halfjaar ging onze dochter met erg veel plezier naar de bijles, heeft hier veel geleerd en nu de achterstand ingelopen.

K. vd S. uit Zwijndrecht: (dochter werkt inmiddels in de detailhandel)

“Onze dochter had in groep 1 moeite om mee te komen met haar klasgenoten. Via via kwam ik bij Emi Benning terecht en vele woensdagmiddagen en zaterdagochtenden heeft mijn dochter met heel veel plezier bijles gekregen. Ik ben ervan overtuigd dat ze dankzij deze lessen nu goed kan lezen en rekenen en een plekje in de maatschappij heeft gevonden. “